Pénzügyekről okosan!

Döntsön körültekintően pénzügyeiben!

OPTIMÁLIS VÉDELEM EGÉSZSÉGKÁROSODÁS ELLEN


Minek kell ahhoz történnie, hogy Ön ne tudjon pénzt keresni? Igen a válasz helyes: egészségügyi problémával kell szembenéznie!

Mit gondol, milyen hatással lenne a család életszínvonalára, ha a fő kereső kidőlne, és egy betegség miatt heteket / hónapokat kórházban kellene töltenie? Gondolom Ön is járt már ilyen-olyan eset folyamán kórházban... Hogyan ítéli meg a magyar egészségügyi ellátás színvonalát? Mit gondol, az állam mi után fizet járandóságot? A bejelentett jövedelmére vagy a tényleges fizetésére?

Nyílván ezen felmerülő problémák mellett meg kell jegyezni, hogy egy betegség folyamán nemhogy kiesik a bevétel egy része, hanem még többletkiadásokkal is szembe kell nézni! Ez hogyan érintené Önt / családját?

Szerencsére van megoldás!

Mit szólna, ha ilyen esetekben nem a tartalékhoz kéne hozzányúlni, hanem kifizetné Önt pénzben egy biztosító? Ha bármilyen egészségügyi probléma felmerülne, akkor egy szakorvosokból álló csapat azonnal ellátná Önt, és nem kéne heteket várni egy kórházi ágyra? Mert ezeket bizony nem finanszírozza az állam...

Számos ilyen kérdést feltehetnék, azonban úgy gondolom ezek alapján bőven átgondolható ez a téma, amely életünk egyik legfontosabb dolgát taglalja, az egészséget. A fent említett problémákra jelenthetnek megoldást a különféle egészségbiztosítások, amelyek havi 3-5 ezer forinttól már minőségi szolgáltatást nyújtanak.

Ha felkeltette az érdeklődését a téma, akkor bátran keressen föl a 06 - 70 / 6007 - 350 - es telefonszámon, vagy az "Elérhetőség" menüpont alatt, és azonnal rendbe rakjuk pénzügyeit!


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 11
Tegnapi: 2
Heti: 18
Havi: 108
Össz.: 10 237

Látogatottság növelés
Oldal: Egészségvédelem
Pénzügyekről okosan! - © 2008 - 2019 - penzugyisegitseg.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »