Pénzügyekről okosan!

Döntsön körültekintően pénzügyeiben!

BALESETVÉDELEM


Az Ön családjában ki a családfenntartó? Kinek a bevételei számítanak bele leginkább a kiadásokba? Megbízik az állam által nyújtott táppénzben, ami csak a balesetek 18%-át fizeti? (És ez se egy túl nagy összeg...)

Képzelje el azt a szituációt, hogy mi történne akkor, ha valamilyen baleset folytán ez a fő bevételi forrás pár hónapra, vagy akár hosszabb időre is kiesne a családi kasszából! Hogyan érintené Önt és családját?

Statisztikák alapján ilyen esetekben egy átlagos családnak kb. 4-5 havi kiadását fedező pénzösszeggel kell rendelkeznie ahhoz, (amely 100%-ban hozzáférhető) hogy viszonylag zökkenő mentesen túléljék a krízist, feltéve, hogy lesz új munkahelye a családfenntartónak. Ez a pénz Önnek már ma rendelkezésére áll?

Az emberek általában bebiztosítják a vagyonukat, (autó, lakás stb.) azonban egy dolgot rendszerint elfelejtenek: saját magukat! Erre az esetre számos megoldás létezik a pénzpiacon manapság! (És nem kizárólag életbiztosításokra kell itt gondolni! Vannak sokkal racionálisabb megoldások is!)

Ha felkeltette az érdeklődését a téma, akkor bátran keressen föl a 06 - 70 / 6007 - 350 - es telefonszámon, vagy az "Elérhetőség" menüpont alatt, és azonnal rendbe rakjuk pénzügyeit!Itt szerkesztheted a frissen létrehozott oldaladat!

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 5
Tegnapi: 2
Heti: 12
Havi: 102
Össz.: 10 231

Látogatottság növelés
Oldal: Balesetvédelem
Pénzügyekről okosan! - © 2008 - 2019 - penzugyisegitseg.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »