Pénzügyekről okosan!

Döntsön körültekintően pénzügyeiben!

ANYAGI BIZTONSÁG ÖNNEK ÉS CSALÁDJÁNAK


Önnek is biztosan vannak vágyai, céljai, amelyeket a közeli vagy távolabbi jövőben meg szeretne valósítani. A legtöbb álom csak pénzzel érhető el, ezzel mindenki tisztában van. A nagy kérdés azonban az, hogy ezt a pénzt honnan teremtsük elő?

A legtöbben azonnal egy hitel felvételére gondolnak, pedig vannak más megoldások is arra, hogyan teremtsük meg magunknak a megfelelő tartalékot! Vannak esetek, (pl. azonnali célok megvalósítása) amikor nem tudjuk nélkülözni a hiteleket, ez tény! Azonban ha nem vagyunk türelmetlenek, és egy kicsit előre gondolkodunk; 5-10-15 éves céljaink vannak, akkor kezdjünk el minél hamarabb havi rendszerességgel a lehetőségeinkhez mérten bizonyos pénzösszeget félretenni, és biztosan kellemesebb lesz úgy elérni azt a bizonyos hőn áhított célt, hogy nem tartozunk havonta több tízezer forinttal a bank felé, és teljesen biztonságban érezzük magunkat!

Milyen jó érzés felépíteni egy stabil egzisztenciát úgy, hogy a havi szintű megtakarítások úgymond életünk részévé váltak. Észre sem vesszük, hogy az a bizonyos pénzösszeg hónapról hónapra kivándorol a pénztárcánkból, azonban több millió forinthoz hozzányúlni pár év múlva... hát azt hiszem mindenkinek felhőtlen érzés!

Mennyire tartja fontosnak, hogy folyamatosan legyen egy rendelkezésre álló tőke a pillanatnyi célok megvalósítására? Hogy az élete ne csak arról szóljon, hogy a rezsiköltség kifizetése után kicentizve várja a következő fizetést?

Teremtsen meg magának egy likvid tőkét, amelyhez bármikor hozzányúlhat, ha szükséges. Egy olyan biztonságérzetet, amire tudja, hogy bármikor számíthat, ha gond van. Ha pedig az évek során semmi probléma nem adódik, akkor a legrosszabb, ami Önnel történhet, hogy hatalmas pénzösszeg pihen egy számlán. Bárcsak mindenkinek ilyen problémája lenne... Szokás mondani: a pénz legjobb barátja az idő és a kamat: kezdjen el kis összegeket félre tenni még ma, és később garantáltan nem lesznek anyagi gondjai. Jelenleg számos kiváló termék van a piacon, amely az anyagi biztonság megteremtését célozza meg... (bővebb információ az "Előtakarékosság / Megtakarítás" fül alatt)

Ha felkeltette az érdeklődését a téma, akkor bátran keressen föl a 06 - 70 / 6007 - 350 - es telefonszámon, vagy az "Elérhetőség" menüpont alatt, és azonnal rendbe rakjuk pénzügyeit!


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 3
Tegnapi: 2
Heti: 10
Havi: 100
Össz.: 10 229

Látogatottság növelés
Oldal: Anyagi biztonság
Pénzügyekről okosan! - © 2008 - 2019 - penzugyisegitseg.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »